Mijn naam is Susanne Claessen. Ik ben geboren in 1979 en woon in het bosrijke Baarn. Schrijven maakt me erg blij! Ook heb ik een passie voor diverse sporten zoals hockey, Pilates en hardlopen. Meditatie heeft mijn leven veranderd en maakt nu onderdeel uit van mijn dagelijkse routine.
Van harte welkom op mijn platform Ooit hadden we haast! De naam van dit platform is ontstaan in 2020 toen de wereld letterlijk stilstond door Corona. Veel momenten van persoonlijke reflectie volgen. Waar word ik blij van? Ik volgde met veel plezier een cursus blog schrijven en een schrijfcafé bij Jan van Mersbergen. Ik nam deel aan twee online programma’s van Michael Pilarczyck en Cindy Koeman over Jouw mooiste leven. Van 1-3 juni 2023 nam ik deel aan het geweldige en onvergetelijke Maximum Potential in Den Bosch. Tijdens dit event van Michael en Cindy visualiseerde ik mijn mooiste leven. Schrijven is mijn droom. Het resultaat is dit platform!
Dit platform is dé plek om te zijn als je even wilt onthaasten in de hectiek van alledag. Mijn doel is om jou te inspireren met een frisse blik en uit te nodigen tot een moment van reflectie. Ik wens je veel leesplezier!